Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vakantiehuis Estrella
Average rating:  
 107 reviews
 by K en A H.
K en A H.

13 - 16 mei 2022 - Wat hebben wij een prachtig familieweekend beleefd in Estrella met onze kinderen, voor een deel bij ons hier en in Campanula. Zon overgoten, mooier kon al niet en toen we ook nog familie troffen, die elders op het eiland verblijven, werd het extra leuk. Ameland, wat een schot in de roos en dan in Estrella, een toplocatie met zo'n aardige eigenaresse. Dankjewel!!! K en A H.

 by A, H, F en M
A, H, F en M

25 - 27 maart 2022 / Dankjewel voor de gastvrijheid en het héérlijke verblijf in Estrella! Het is en blijft een heerlijk en luxe vakantiehuis. Tot volgend jaar 😉
Liefs, A, H, F. en M

 by Van der H
Van der H

7-11 maart 2022 / Een heerlijke midweek beleefd op Ameland en in het persoonlijke huis Estrella. De zon scheen en alles werkt mee om het hier naar ons zin te hebben - In een steeds troostelozere wereld om ons heen - dat wel.
van der H.

 by C, H, N, D, C, J, L
C, H, N, D, C, J, L.

24-31 december 2021. We hebben een hele fijne Kerstweek gehad in Estrella. Wat een heerlijk huis, ruim en van alle gemakken voorzien. We hebben gefietst, gewandeld, lekker gegeten met elkaar en spelletjes gedaan. We komen graag nog een keer terug!
Hartelijke groet, en een fijne jaarwisseling!
C, H, N, D, C, J en L.

 by A, E, O, MJ, R
A, E, O, M, R

23-12-2021
Het was heerlijk om weer terug te zijn op Ameland. Geen betere plek om een lockdown in door te brengen als deze. Het huisje voelt als thuis, met goede WIFI (essentieel) en Scotland Yard.
Wie weet tot snel!
A, E, O, MJ en R

 by S, F, C, L, U, H
S, F, C, L, U, H

15.10.2021 Wir haben uns im Haus Estrella sofort sehr wohl gefühlt. Dazu beigetragen haben auch die schönen lichtdurchfluteten Räume. Herzlichen Dank auch für den Willkommensgruß, der uns gut geschmeckt hat. Mit guten Eindrücken vom Haus und den schönen Insel Ameland fahren wir nun wieder nach Hause. Viele Grüße und eine gute Gesundheit von S, F,C,L,U,H.

 by Fam. S.
Fam. S

26 september 2021 / We hebben een prachtig weekend gehad op Ameland. Mooie fietstochten gemaakt, en natuurlijk naar de zee geweest, de nacht van de golven, blijft indrukwekkend!
We willen je bedanken voor de gastvrijheid en de lekkere taart!
Hartelijke groet, Fam. S.

 by Fam. G.
Fam. G.

22-09-2021. Beste Anneke, Bedankt voor de gastvrijheid en de flexibele dagen dat we mochten verblijven in je mooie woning. Het voelde aan als thuis, net als Ameland zelf. We hebben heerlijke dagen gehad. Groetjes, familie G.

 by F, C, M en M B.
F, C, M en M B.

september 2021 - Beste Anneke en Sjaak,
Mooie dagen, wind met vlagen. Zon op paarse heideplanten, echte Ameland verwanten. Een prachtig verblijf, voor prima vakantieverblijf. Estrella, c'est trés bella! Een volmaakt huis, voelt te snel als thuis. Tot snel, lief Ameland, in jou hebben we ons hart verpand. F, C, M en M B.

 by T&A - R&M
R&M, T&A

18 september 2021 / Sjaak en Anneke, Wat hebben we genoten van een heerlijke week op Ameland van zaterdag 11 tot zaterdag 18 september 2021. De gezamenlijke fietstocht over het eiland van "De Hon en het Oerd" tot de "Amelandse Vuurtoren". Wat een rijkdom aan natuur en prachtige vergezichten in een goddelijke stilte. Gezellige dorpjes als Buren, Nes, Hollum en natuurlijk Ballum. Jullie gastvrijheid en kennis van Ameland maken het plaatje compleet voor deze fantastische week in het luxe Estrella, waar wij bijzonder hebben genoten van de heerlijke Amelandse producten en de goede bedden voor een diepe nachtrust met heerlijke dromen over zee, zand, zon. Bedankt en graat tot ziens. T&A, R&M

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»