Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vakantiehuis Estrella
Average rating:  
 76 reviews
by F. en A. H. on Vakantiehuis Estrella
F. en A. H.

19 juni 2020 - Onze vakantie zit er bijna op. Morgen vertrekken we naar ons eigen huis. Het verblijf in Estrella is ons heel goed bevallen. Je merkt aan alles dat er heel goed is nagedacht over de indeling en inrichting van het huis. We hebben genoten van onze vakantie op Ameland! F en A. H.

by Familie R. on Vakantiehuis Estrella
Familie R.

Pinksteren 2020 / We hebben genoten van je gastvrijheid en mooie huis. Hebben echt een heerlijk Pinksterweekend gehad. Geweldig weer, gezellig geborreld, veel gewandeld, sommigen zelfs in zee gezwommen en met z'n allen op het strand gezeild Was super leuk om te doen Ameland verveelt nooit. Vast en zeker tot een volgende keer!

by Familie B on Vakantiehuis Estrella
Familie B

28 mei 2020 / Ondanks de Corona-tijd hebben wij toch 11 fijne dagen kunnen doorbrengen. Niet met 10 personen, zoals gepland, maar de kinderen zijn nu om de beurt geweest. Dankzij het grote huis was dit met 1, 5 meter goed te doen. Ook met z'n 2-tjes hebben we ons, mede dankzij de vele informatie over Ameland, welke in Estrella ruim voorradig is, geen moment verveeld. In tegendeel: We zijn nog lang niet uitgekeken, dus wie weet.....

by Familie Y en vdB on Vakantiehuis Estrella
Familie Y en vdB

8 mei 2020 / Wauw, wat een heerlijk, fijn, compleet huis! We, maar vooral de kids, hebben genoten van de tuin en de trampoline! Verder hebben we veel gefietst: Prachtige, rustige plekjes heb je hier. Een auto mee is echt niet nodig ;-).
Een top week in deze bijzondere corona-tijd! Bedankt!
Top: Schilderij van 'de wadlopers' en de badkamers!!! Familie Y en vdB

by Familie Frisch on Vakantiehuis Estrella
Familie Frisch

11.10.2019 / Es war für uns alle ein toller Urlaub in diesem schönen Haus. Hier sind Kinder willkommen... das merkt man. Wir kommen gerne wieder!
Familie H. und Familie F.

by Familie De Vries on Vakantiehuis Estrella
Familie De Vries

9 september 2019 -
We hadden een geweldig weekend in dit prachtige complete huis!
Liefs, Familie de H., (Eelde) en De Vries (Emmen)

by Fam. Van Asten on Vakantiehuis Estrella
Batterij opladen in Estrella

Eind augustus met heel mooi weer een week mogen genieten van Estrella met al haar luxe, comfort en prachtige rustige ligging. Een super compleet huis van gastvrije en flexibele eigenaresse. Anneke, bedankt dat wij een week in jouw Estrella mochten genieten en op adem mochten komen. De batterij is weer opgeladen & wij kunnen er weer tegenaan! Nogmaals dank en graag tot een volgende keer op adembenemend Ameland 🙂

by Familie uit Wateringen on Vakantiehuis Estrella
familie uit Wateringen

31-08-2019 / Bedankt voor alles! Ons weekje Ameland was in alles perfect. Wij hebben genoten van de rust, de natuur, de Amelanders en vooral van elkaar. Estrella, je was fantastisch in alle opzichten en zeker voor herhaling vatbaar.
Nogmaals dank voor je gastvrijheid & flexibiliteit. Ook de duidelijke informatie en goed werkende WIFI stelden wij erg op prijs. Wie weet, tot ziens op het mooie en adembenemende, zonnige Ameland ;-). Groet M&J&B, Wateringen

by Familie aus Osnabrück on Vakantiehuis Estrella
Familie aus Osnabrück

20.07.2020 bis 03.08.2019 / In eurem Haus haben wir uns sehr wohlgefühlt - sowohl innen als auch, bei diesem herrlichen Sommerwetter, draußen. Alle gute für dich und deinen Mann. Familie aus Osnabrück.

by John en Marie Josee on Vakantiehuis Estrella
John en Marie Josee

28 juni 2019 / Wat een fantastische plek om ons 40-jarig huwelijk te vieren samen met de kinderen en aanhang. Genoten van het zeer comfortabele huis. Wat een ruimte. Gezwommen in het zwembad en op de zeer warme dagen heerlijk geplonst in de zee. Gefietst, gewandeld en dutjes gedaan op de buitenbank. We hebben nu al heimwee.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»