Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vakantiehuis Estrella
Average rating:  
 88 reviews
by J&MJ on Vakantiehuis Estrella
J&MJ

11 februari 2021 - Wintersport op Ameland! Wakker worden in een witte wereld!
Verse oesters gegeten, geraapt door M & J. Lekker de tijd gehad om te lezen. Gezellig dat we elkaar weer even hebben gesproken en we konden genieten van de kinderen. Een lieve groet, dankjewel! J & MJ

by A&R T. on Vakantiehuis Estrella
A&R.T.

24 oktober 2020 - Wij hebben heel erg genoten te mogen wonen in de prachtige bungalow "Estrella". Werkelijk een klein paradijs, aan alles is gedacht om het iedereen naar de zin te maken. Met als klapstuk de verjaardagstaart, die Anneke kwam brengen n.a.v. mijn 75e verjaardag. Heel erg bedankt en lieve groeten.
A&R T te K.

by J&M, J-W, J&M, E&B on Vakantiehuis Estrella
J&M, J-W, J&M, E&B

08-10-2020 / De familie heeft enorm genoten! Van het heerlijke huis, van de gezamenlijke borrel, het golfen, mountainbike, blow-karten, wandelen, puzzelen, heel veel spelletjes! We zijn erg enthousiast en je raadt het al, we komen heel graag terug naar Ameland. Een lieve groet en dankjewel! J&M, J-W, J&M, E&B

by Familie B. te Z. on Vakantiehuis Estrella
Familie B. te Z.

28/09/2020 - Beste Anneke, wat een heerlijk huis, met alles wat je je wensen kan op vakantie, zeer compleet. De trampoline groot succes! En als kers op de taart was er een door jouw aangeboden echte taart voor ons 40-jarige huwelijk. Voor ons allemaal een onvergetelijk weekend dus.
Bedankt voor je gastvrijheid! Groetjes van Fam. B.

by R.G. und J. B.-K. on Vakantiehuis Estrella
R.G. und J.B.-K.

Ballum 11.-18. September 2020 - Liebe Anneke, Wir haben eine tolle Woche genossen. Das Haus ist super eingerichtet und gemuetlich. Auch das Wetter spielte uns in die Karten. Einfach nur URLAUB! Vielen Dank! ;-). Kommen bestimmt wieder! R.G. und J. B-K.

by Familie N-G te D. on Vakantiehuis Estrella
Familie N-G te D.

29 augustus tot 11 september 2020 - We kijken terug op een heerlijke vakantie op ons geliefde Ameland. Naast de immer mooie natuur van het eiland, heeft ons verblijf in vakantiehuis Estrella in belangrijke mate bijgedragen aan een aangenaam verblijf in het Waddengebied. Het mooie huis is met veel aandacht en zorg ontworpen en ingericht, waardoor het zowel binnen als buiten goed en comfortabel toeven is.
Beste Anneke, complimenten voor het prachtige huis! Dank voor je gastvrijheid en goede zorgen, we hebben erg genoten!
Hartelijke groet, veel succes! Familie N - G te D.

by Familie v/d M on Vakantiehuis Estrella
Familie v/d M

22 tot 29 augustus 2020 - Dankzij dit fantastische huis hebben we met een week van storm en regen toch genoten van een fijne vakantie. Met 7 personen is het goed toeven in dit huis, met alles er op en er aan. Bedankt! J.C. v.d. M.

by Familie N on Vakantiehuis Estrella
Familie N

14 tot 22-08-2020 - Wat zit dit huisje toch op een heerlijke plek! Ondanks de weersvoorspellingen hebben we heel veel geluk gehad met het weer. De trampoline was deze week erg populair onder de kinderen. We zijn ook beste vrienden geworden met Ginger de rode kat. We hebben genoten van het strand, de biertjes en de zeehonden op Ameland! Bedankt! Groetjes, familie N.

by Fam. T on Vakantiehuis Estrella
Familie T.

1 tot 13 augustus 2020 - Wat een heerlijk huis! Wij hebben er onwijs van genoten. We hopen zeker nog een keer terug te komen. Twee weken gaan veel te snel voorbij! PS Bij Nobel heerlijk gegeten. Liefs, K & A, J, E en S.

by I&R, T&H te B. on Vakantiehuis Estrella
I&R, T&H te B

Ballum, 18 juli 202 / Opeens was door de corona crisis geen vakantie naar het zonnige zuiden. Maar een vakantie in eigen land. Ameland... wat een prachtig eiland. En dan ook nog een heerlijk huis in Ballum: Estrella. Voor ons 5 sterren! We hebben een fantastische tijd gehad. Heerlijk gefietst, lekker gegeten en gedronken, geluierd en genoten van het mooie weer en jullie fijne gezelschap. Kortom een top vakantie!! Onze dank voor de goede tijd in Estrella en jullie gezelligheid. I&R, T&H te B.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»