Gastenboek

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vakantiehuis Estrella
Average rating:  
 101 reviews
 by Fam. S.
Fam. S

26 september 2021 / We hebben een prachtig weekend gehad op Ameland. Mooie fietstochten gemaakt, en natuurlijk naar de zee geweest, de nacht van de golven, blijft indrukwekkend!
We willen je bedanken voor de gastvrijheid en de lekkere taart!
Hartelijke groet, Fam. S.

 by Fam. G.
Fam. G.

22-09-2021. Beste Anneke, Bedankt voor de gastvrijheid en de flexibele dagen dat we mochten verblijven in je mooie woning. Het voelde aan als thuis, net als Ameland zelf. We hebben heerlijke dagen gehad. Groetjes, familie G.

 by F, C, M en M B.
F, C, M en M B.

september 2021 - Beste Anneke en Sjaak,
Mooie dagen, wind met vlagen. Zon op paarse heideplanten, echte Ameland verwanten. Een prachtig verblijf, voor prima vakantieverblijf. Estrella, c'est trés bella! Een volmaakt huis, voelt te snel als thuis. Tot snel, lief Ameland, in jou hebben we ons hart verpand. F, C, M en M B.

 by T&A - R&M
R&M, T&A

18 september 2021 / Sjaak en Anneke, Wat hebben we genoten van een heerlijke week op Ameland van zaterdag 11 tot zaterdag 18 september 2021. De gezamenlijke fietstocht over het eiland van "De Hon en het Oerd" tot de "Amelandse Vuurtoren". Wat een rijkdom aan natuur en prachtige vergezichten in een goddelijke stilte. Gezellige dorpjes als Buren, Nes, Hollum en natuurlijk Ballum. Jullie gastvrijheid en kennis van Ameland maken het plaatje compleet voor deze fantastische week in het luxe Estrella, waar wij bijzonder hebben genoten van de heerlijke Amelandse producten en de goede bedden voor een diepe nachtrust met heerlijke dromen over zee, zand, zon. Bedankt en graat tot ziens. T&A, R&M

 by Fam. V. F.
Fam. V. F.

4 - 11.09.2021 -
Sehr gepflegtes optimal eingerichtetes Ferienhaus.
Lage: sehr gut abgeschirmtes Grundstück, beste Erholungsmöglichkeit in einem wohl angestimmte Ambiente.

 by S, A, J, J, O und H
S, A, J, J, O und H

Vom 14.08.2021 bis 28.08.2021 waren wir wieder bei dir im Haus. Was wir am 03.08.2019 dazu geschrieben haben hatten, trifft auch auf unseren Aufenthalt in diesem Jahr zu. Ganz toll fanden wir, daß du uns so aktiv geholfen hast, als uns eine kleine schwarze Katze immer wieder besucht hat, die irgendwo anders zu Hause sein musste. Dank!
Alle Gute! S, A, J, J, O und H aus Osnabrück

 by B. en G. Z.
B. en G.

24 juni 2021 - Anneke, Wat een prachtige bungalow! Er mist werkelijk niets! Smaakvol, sfeer en een gezellige uitstraling. Een fijne plek om in te verblijven. We hebben ondanks het 'frisse weer' ons prima vermaakt op Ameland. Uit 't boekje "Wandelroutes op Ameland" hebben we o.a. wandelroute 3 gelopen. We waren onder de indruk van de prachtige natuur en de route hiervan. Schitterend > een aanrader! Na een dag van wandelen en/of fietsen was het fijn "thuis komen' in Estrella!
Dankjewel! Hartelijke groet, B. en G. Z.

 by A&M&F&H
A&M&F&H

14 juni 2021 - Wat een heerijk, uniek weekend hebben wij beleefd in Estrella. Stralende luchten, heerlijk lunchen op de banken onder het genot van een kop koffie. Goede nachten en gesprekken en dat van alle gemakken voorzien. Dank voor het mogelijk maken! Tot slot, volledig opgeladen en geïnspireerd verlaten we het eiland en laten we Estrella achter met deze Haiku:
Ode aan Estrella:
Ameland Het brandt, Huid & Hart, Zonovergoten, bevoorrecht en voldaan, Vriendschap.
Bedankt! A & M & F & H

 by Fam. E. R.
Fam. E. R.

3 juni 2021 - We willen je heel erg bedanken voor de fijne tijd, die we hebben gehad op Ameland en in Estrella. Top dat we gelijk in het huis mochten, toen we van de boot kwamen. Super fijn! Een huis voorzien van alle gemakken. Vandaag zagen we duizenden rupsen tijdens onze wandeling door de Oerderduinen. In Estrella veel boekjes, informatie.Zo kwamen we er achter dat het de rupsen zijn van een nachtvlinder, basterdsatijnvlinder. Geweldig! Dankjewel, Anneke, we hebben met elkaar fijne dagen gehad. Fam. E.R.

 by Fam. Y en vd B
Fam. Y en vd B

08-05-2021 / Het was wederom genieten. De lego was een succes! Tot volgend jaar. Fam. Y en vd B.

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»